RESTANTA IAC anul 3 licenta - Aug./Sept.2020
Studentii din anul 3 care au restanta la disciplina IAC trebuie sa ia legatura, pana la inceperea sesiunii de restante, cu prof. titular din acest an la facultatea de care apartineti. Pt fac. din aceasta ferestra contactati prof. Poenaru Mircea (email:mirceapoenaru@yahoo.com), in vederea intocmirii portofoliului cu temele de seminar, stabilirii accesului la testul grila si sustinerii unei prezentari online.
ZILE EXAMINARE (VERIFICARE) :01.09 si 03.09, orele 18.00-20.00
Acces pe platforma: numele si parola de student pt platforma moodle; cheia de acces se transmite pe grupul constituit la nivelul fac. sau individual, la solicitare
-------------------------------------------------------------------------------------------
Punctajul de 100% se va obține astfel:
1) Maxim 60% din temele opționale (rezolvate și încărcate pe platformă) și/sau testele bonus de la seminarii. Atenție: pentru un student care a dat și teste și a încărcat și teme opționale, se vor corecta mai întâi testele de la seminar și apoi în ordine cronologică temele până când punctajul va fi ≤ 60;
2) Maxim 20% o tema obligatorie – realizarea și încărcarea pe platformă a unei prezentări corecte din punct de vedere al criteriilor discutate la curs (subiect liber ales).
3) Maxim 20% Colocviu- susținerea unei prezentări la curs/seminar (subiect la alegere/ una dintre temele de la punctul 1)/ prezentarea de la punctul 2- voi decideți).